Looking For Anything Specific?

Φωτιά Βίλια / E4hbq1cwuypkum / Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο.

Φωτιά Βίλια / E4hbq1cwuypkum / Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο.. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021 13:09 Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση. Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια.

Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021, 13:21. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Zwjhepr47u 6xm
Zwjhepr47u 6xm from www.bankwars.gr
Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Η μάχη για να σβήσει η μεγάλη φωτιά συνεχίζεται, με τα θηριώδη ρωσικά αεροσκάφη ilyushin. Στη μάχη τα δύο μεγαθήρια «ιλιούσιν» με ακόμα 22 εναέρια μέσα (βιντεο) 17/08/2021 | 17:07 φάρμα: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια.

Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια.

Με αντίπαλο και τον χρόνο, καθώς σε λίγη ώρα θα νυχτώσει, επιχειρούν τα εναέρια μέσα στη μεγάλη φωτιά στα βίλια, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο και το μέτωπο της φωτιάς στην κερατέα. «υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Στη μάχη τα δύο μεγαθήρια «ιλιούσιν» με ακόμα 22 εναέρια μέσα (βιντεο) 17/08/2021 | 17:07 φάρμα: Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Δύσκολη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια αττικής. Για τη φωτιά στα βίλια, ο κ. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση. Τρίτη, 17 αυγούστου 2021 13:09 Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια όπου γίνεται προληπτικά εκκένωση κι άλλου οικισμού και συγκεκριμένα της βενίζας.σε μήνυμα από το 112 ζητείται εκκένωση προς μέγαρα. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εξακολουθούν να δίνουν μάχη, ώστε να καταφέρουν να οριοθετήσουν το τεράστιο πύρινο μέτωπο που καίει από το.

«υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια. Η μάχη για να σβήσει η μεγάλη φωτιά συνεχίζεται, με τα θηριώδη ρωσικά αεροσκάφη ilyushin. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021, 13:21.

D8mercadbhgw9m
D8mercadbhgw9m from www.pronews.gr
Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση. Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Για τη φωτιά στα βίλια, ο κ. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

Δύσκολη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια αττικής.

Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Τα μέτωπα είναι τρία, το πρώτο είναι με κατεύθυνση τα μέγαρα, το δεύτερο βρίσκεται στο όρος πατέρα και το τρίτο κατευθύνεται προς την οινόη. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Για τη φωτιά στα βίλια, ο κ. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εξακολουθούν να δίνουν μάχη, ώστε να καταφέρουν να οριοθετήσουν το τεράστιο πύρινο μέτωπο που καίει από το. Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια. Με αντίπαλο και τον χρόνο, καθώς σε λίγη ώρα θα νυχτώσει, επιχειρούν τα εναέρια μέσα στη μεγάλη φωτιά στα βίλια, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο και το μέτωπο της φωτιάς στην κερατέα. Η μάχη για να σβήσει η μεγάλη φωτιά συνεχίζεται, με τα θηριώδη ρωσικά αεροσκάφη ilyushin. H κατάσταση στα βίλια παραμενει Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021, 13:21. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση.

Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021, 13:21. Τα μέτωπα είναι τρία, το πρώτο είναι με κατεύθυνση τα μέγαρα, το δεύτερο βρίσκεται στο όρος πατέρα και το τρίτο κατευθύνεται προς την οινόη. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Στη μάχη τα δύο μεγαθήρια «ιλιούσιν» με ακόμα 22 εναέρια μέσα (βιντεο) 17/08/2021 | 17:07 φάρμα: Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

D 44iwseivwtdm
D 44iwseivwtdm from files.thetoc.gr
Δύσκολη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια αττικής. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021, 13:21. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια όπου γίνεται προληπτικά εκκένωση κι άλλου οικισμού και συγκεκριμένα της βενίζας.σε μήνυμα από το 112 ζητείται εκκένωση προς μέγαρα.

Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια.

Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Τα μέτωπα είναι τρία, το πρώτο είναι με κατεύθυνση τα μέγαρα, το δεύτερο βρίσκεται στο όρος πατέρα και το τρίτο κατευθύνεται προς την οινόη. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις ενώ. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Η μεγάλη φωτιά στα βίλια φαίνεται πως ξκίνησε από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια. H κατάσταση στα βίλια παραμενει Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά που καίει από χθες το μεσημέρι στα βίλια. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

Posting Komentar

0 Komentar